CURRY MASALA

Recentreview


3.5 stars out of 51 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Curry Masala. Want to know more? Find out more.

21 Jan 2023 at 20:10 Veel te langere levertjes. Extreem duur. Eten was koud en met amper smaak. Enorm weinig, schandalig gewoon.
8 Jan 2023 at 21:15 Kleine porties met maar paar stukjes vlees en vlees van de mix massala grill aangebrand. Prijs/kwaliteit niet OK.
25 Dec 2022 at 1:06 Heeft echt gesmaakt best prijzig maar de porties waren redelijk lams biryani zeker aan te rade met wat rijst erbij en een peshwari naan top gerecht complimenten aan de chef mashallah
19 Nov 2022 at 22:10 Super vriendelijke levering, eten was zoals altijd top!
12 Nov 2022 at 19:28 Schandalig! 56 euro voor 2 gerechten en 2 voorgerechten en precies niks gegeten, heel kleine porties (precies kindermenu) en weinig smaak...triestig!
28 Oct 2022 at 9:30 ik heb de bestelling om 18.40 geplaatst in de veronderstelling dat de levering +/-30min ging duren ( volgens site). De tracker gaf aan 50 min, uiteindelijk duurde het 2 u en stond er 60min dat de bezorger aan het aanbellen was volgens de tracker.
23 Oct 2022 at 20:46 Food was average and we had trouble with the delivery time not happy customers
11 Oct 2022 at 20:58 Lekker traditioneel Indisch eten. Het brood was een klein beetje hard geworden, maar dat is maar een kleinigheid.
2 Oct 2022 at 14:12 Eten vond ik persoonlijk veel te duur voor hetgeen wij gekregen hebben.. jammer. De smaak was ook niet zoals ik verwacht had, niet slecht maar ook niet voor herhaling vatbaar.
11 Sep 2022 at 21:15 Zeer lekker eten, bestelling was voorzien op 60min maar was wat uitgelopen. De bezorger verontschuldige zich dus opzich was de levering ook top!
20 Jun 2022 at 20:35 Het was best lekker, het was er ook snel, maar het was weinig eten voor de hoge prijs.
6 Jun 2022 at 21:27 Ik had de "Lams dhansak" genomen, zeer lekker alleen mocht de portie wel groter zijn. Vooral jammer dat het erg lang duurde voordat het geleverd werd.