CURRY MASALA

Recentreview


4 stars out of 39 reviews

All reviews come from Takeaway.com customers who've ordered from Curry Masala. Want to know more? Find out more.

11 Sep 2022 at 21:15 Zeer lekker eten, bestelling was voorzien op 60min maar was wat uitgelopen. De bezorger verontschuldige zich dus opzich was de levering ook top!
20 Jun 2022 at 20:35 Het was best lekker, het was er ook snel, maar het was weinig eten voor de hoge prijs.
6 Jun 2022 at 21:27 Ik had de "Lams dhansak" genomen, zeer lekker alleen mocht de portie wel groter zijn. Vooral jammer dat het erg lang duurde voordat het geleverd werd.
3 Jun 2022 at 22:57 Really fast delivery and great food!
22 May 2022 at 21:20 Lekker, vers, top, zoals altijd, perfect op tijd klaar
17 May 2022 at 22:41 Curry met lam bevatte enorm veel olie en weinig smaak. Naan met kaas was tevens ook smaakloos.
14 May 2022 at 10:05 Not a good price quality ratio. For a 20 euro dish you get 5 small pieces of lamb, and dry at that… disappointing.
28 Mar 2022 at 18:21 Very tasty Indian Food ... Friendly workers
13 Mar 2022 at 20:52 Hier bestel ik geen tweede keer. Duur voor wat je krijgt en het heeft eerlijk gezegd niet gesmaakt! Je krijgt veel rijst maar wie besteld daar nu voor. De schotel met lam was echt gierig te noemen,5 kleine stukjes vlees?!
12 Mar 2022 at 23:14 Simply delicious! Fresh, lovely tastes. We're fans.
7 Mar 2022 at 19:48 Très bon plats